Analysera dina VPN-behov, för att köpa den bästa vpn-tjänsten

Innan du börjar processen med att minska ner på en viss VPN, är det klokt att analysera dina VPN-behov. Räkna ut varför du behöver en VPNS.se, och som hjälper dig att göra ett bättre beslut. Det finns många anledningar, men som en är din? Och er den jämn skäl nog till abonnera till en VPN? Ta reda på nedan.

1. Reser du mycket?

VPN är viktiga för utlandsstationerade och frekventa resenärer. De gör att du kan ansluta till offentliga nätverk och komma åt företagsdata på ett säkert sätt. Du och dina data är alltid säkra med VPN när du reser. Också, de hjälper dig att övervinna geo-begränsning och censur.

Jämför billiga VPN-tjänster!【Guide och rabatter 2022!】

Det beror också på var du reser, eftersom många länder som UAE har gjort det olagligt att använda en VPN samt. Men det finns leverantörer som kan hjälpa dig i dessa länder också, så håll detta i åtanke.

2. Är att häva blockeringen av Geo-begränsade tjänster ditt enda krav?

Om så är fallet, då kan du göra utan en VPN. Om det bara är en skola/arbetsplatsfråga, då finns det absolut ingen anledning att investera i en VPN. Bara vänta med att komma tillbaka hem! Om innehållet inte är tillgängligt i din region kan du i stället använda SmartDNS-tjänster, eftersom de hjälper till med avblockering och är snabbare. Men om du vill ha integritet och anonymitet, vilket krävs för Kodi-användare, så ska du gå för en VPN.

3. Bor du någonstans med stränga restriktioner?

Om så är fallet använder du antagligen ett VPN just nu. Men frågan är vilken som är bäst för dig. Du behov en VPN med stark krypteringen, med dragen lik döda-strömbrytare, och så pass kanna undvika teknikerna lik djup paketen inspektion vilken kanna ibland ge bort faktumen fakta till du er användande en VPN. Länder som Kina använder denna taktik.

4. Involverar ditt arbete forskning om känsliga frågor på känsliga platser?

Om detta är sant för dig, du behöver absolut en stark VPN. Medan regeringens filtrering är uppenbarligen ett problem, arbetar på känsliga ämnen kan locka oönskade och farliga intresse från statliga och icke-statliga grupper. Om du går om ditt företag utan skydd, det är inte bara din integritet som är i fara.

5. Har ditt land strikta lagar om data lagring?

Det finns många länder med strikta lagar om datalagring. Din ISP är skyldig att upprätthålla detaljerade användnings-och aktivitetsloggar enligt lag, som sedan kan be dem att lämna över det också. Ingen vill ha hela sin online-historia i händerna på andra, och de länder som gör detta ökar i antal. De delar även denna information med varandra om de är en del av samarbeten som fem ögon och TPP. Så ta reda på om datalagring lagar i ditt land.

Dessa är inte de enda anledningarna till att du behöver en VPN. Med tanke på online-hot, är VPN inte mer ett val, det är en nödvändighet. Här är de 10 anledningar till varför du måste använda en VPN hela tiden.
Hur man väljer den bästa VPN-tjänsten

När du är klar med att analysera dina VPN-behov, är du i en bättre position för att avgöra om du behöver en VPN, även om det rekommenderas att du använder en. Men du kan inte bara börja använda den första VPN vars namn du ser. Det finns några saker du måste kontrollera innan du prenumererar på en VPN.