Läkemedlet ska nu behandlas av lustgas patroner

Enligt lagen om droger har gått frågan på Skolparty.se om innehav och leverans av Lustgas patroner, den välkända Lustgas patroneren, som ofta används i kustområden, särskilt under sommarsäsongen.

köp billig lustgas patroner i Stockholm med expressleverans

Med en lag som antogs av huset i mars förra året har frågan om innehav av Lustgas patroner inkluderats i lagen om narkotiska ämnen, eftersom den innehåller ämnen som passar in i denna kategori. Nu förbereder Anti-Narcotics Agency (YCAN) ett cirkulär där poliser kommer att informeras och byrån som kommer att undersöka sådana fall kommer att bestämmas.

köp billigast lustgas i Stockholm expressleverans

Enligt information från “F”, hittills var frågan om innehav och leverans av Lustgas patroner substandard, och överträdare åtalades på grundval av artikel 236 i strafflagen om försumliga och hänsynslösa handlingar. Därför undersöktes fallen av de lokala stationerna.

köp billig lustgas i Stockholm expressleverans

Se även: 333 000 flaskor Lustgas patroner identifierade

På grund av denna nedbrytning straffades de som ställdes inför domstol med böter, och endast i ett fåtal fall dömdes fängelsestraff och dessa minskades. Nu kommer fall av lokalisering av lustgasflaskor av skratt, att undersökas av den lokala Tae och där allvarliga problem bedöms uppstå, till exempel innehav av en stor mängd eller biverkningar för medborgare som använde sådan lustgas, kommer YKAN också att ingripa.

köp lustgas tub i Stockholm expressleverans

Det bör noteras att nyligen upptäcktes en stor mängd Lustgas patroner i Limassol med YKAN som fortsatte med beslaget på 330.000-flaskor. Lustgas patroner används ofta inom områdena Ayia Napa och Protaras och skickliga människor säljer det för upp till fem euro en ballong till ungdomar som har kul i nattklubbar. Faktum är att sådant material vid en tidpunkt såldes utanför ölhallar och klubbar, med de ansvariga som använde turister som lockbete.

köp lustgas billigt i Stockholm expressleverans

Också många ungdomar hamnade i första hjälpen av Famaguste General Hospital från användningen av Lustgas patroner, efter svimning och episoder av indisposition. Materialet som finns i Lustgas patroner används ofta i konfektyr och importeras lagligt, men vissa utnyttjar det genom att fylla med ballonger som de säljer till nattklubb stamgäster som andas in dem. Det noteras att eftersom ämnet i Lustgas patroner som passerar in i narkotiska ämnen verkar, ökar straffen för dem som har eller levererar sådant material också.

köp från lustgas butiken i Stockholm expressleverans